Open Bedrijvendag - 25 maart

De Open Bedrijven Dag is hét event waarbij jij een écht kijkje achter de schermen kan nemen. Op 25 maart 2023 van 10:00 tot 16:00 uur openen bedrijven uit de Kempen en de Peel hun deuren, speciaal voor jou! Dat zijn bedrijven uit verschillende branches en dit jaar doet ook De Rooy mee met deze dag. Met bezoekers van jong tot oud is de Open Bedrijven Dag voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent. De OBD is voor iedereen!

Langs de looproute in onze productiehal staan verschillende borden met informatie. De machines zijn in werking, collega’s vertellen over de werkzaamheden en technieken en er zijn diverse activiteiten te doen. Tevens wordt er gezorgd voor een hapje en drankje. Bij De Rooy is voldoende parkeergelegenheid en ook kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van hun ouders. Gebruik Collseweg 19, Nuenen voor de navigatie en tot dan!

Kijk voor meer informatie over deze dag en de andere bedrijven die mee doen op: www.openbedrijvendag.nl

Rundschleifen

Mit unseren CNC-Rundschleifmaschinen können wir Ihre Produkte sehr genau auf der Innendurchmesser und der Außendurchmesser rundschleifen.

Rundschleifen

Flachschleifen

Mit unseren modernen CNC-Profilschleifmaschinen können wir die unterschiedlichsten Profile mit höchster Genauigkeit herstellen.

Flachschleifen

Fräsen

Auf unseren CNC-Fräsmaschinen fertigen wir schnell und kompetent komplette Präzisionsteile für Sie.

Fräsen

Messen

Alle unsere Produkte erfüllen die anspruchsvollsten Qualitätsstandards. Unser 3D-Messzentrum steht auch für Ihre eigenen Qualitätskontrollen zur Verfügung.

Messen

Schnell zur richtigen Maschine für Ihr Projekt.