Werkt u met papiersnijmessen, granuleermessen, fineermessen of schaarmessen? Dan kampt u regelmatig met slijtage door het productieproces. De Rooy Slijpcentrum maakt al ruim 80 jaar van ieder bot mes weer een waardevol stuk gereedschap. Ongeacht de soort of maat.

Messen slijpservice

Uw productieproces is afhankelijk van goed en werkend gereedschap. Een bot mes kan dat behoorlijk in de weg staan. Met ons uitgebreide en op het bewerken van messen toegespitste machinepark is het mogelijk om messen voor elke industrie te slijpen. Snel, betrouwbaar en nauwkeurig. Zo blijft uw productieproces optimaal draaien.

Levering nieuwe messen

Op een gegeven moment bereikt uw mes het einde van zijn levensduur. Ook dan helpt De Rooy om uw productieproces gaande te houden. Wij voorzien u namelijk graag van een nieuw mes, in iedere gewenste kwaliteit en volgens uw exacte specificaties. Daarnaast kunnen we ook diverse toebehoren leveren, zoals snijlatten voor de grafische industrie.

Haal- en brengservice

Wij beschikken over een eigen transportdienst, waarmee we botte messen ophalen en geslepen in nieuwstaat retourneren. Dit doen we voor vaste klanten, waarbij we wekelijks langskomen. Bij spoed kunt u ons bellen. Wij zorgen dan dat uw mes zo snel mogelijk opgehaald en geslepen teruggebracht wordt.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Questions? Please contact Vincent Verlijsdonk via +31 40 281 34 59 or send an email to sales@rooy.nl

Cylindrical grinding

We can grind your products internally and externally with amazing precision with our CNC cylindrical grinding machines.

Cylindrical grinding

Surface grinding

Our advanced CNC profile grinding machines can grind any section with the highest possible precision.

Surface grinding

Milling

We can manufacture complete precision components quickly and professionally with our CNC milling machines

Milling

Measuring

All our products meet strict quality standards. Our 3D measuring centre is also available for your own quality controls.

Measuring

Quickly to the right machine for your project