Open Bedrijvendag - 25 maart

De Open Bedrijven Dag is hét event waarbij jij een écht kijkje achter de schermen kan nemen. Op 25 maart 2023 van 10:00 tot 16:00 uur openen bedrijven uit de Kempen en de Peel hun deuren, speciaal voor jou! Dat zijn bedrijven uit verschillende branches en dit jaar doet ook De Rooy mee met deze dag. Met bezoekers van jong tot oud is de Open Bedrijven Dag voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent. De OBD is voor iedereen!

Langs de looproute in onze productiehal staan verschillende borden met informatie. De machines zijn in werking, collega’s vertellen over de werkzaamheden en technieken en er zijn diverse activiteiten te doen. Tevens wordt er gezorgd voor een hapje en drankje. Bij De Rooy is voldoende parkeergelegenheid en ook kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van hun ouders. Gebruik Collseweg 19, Nuenen voor de navigatie en tot dan!

Kijk voor meer informatie over deze dag en de andere bedrijven die mee doen op: www.openbedrijvendag.nl

Cylindrical grinding

We can grind your products internally and externally with amazing precision with our CNC cylindrical grinding machines.

Cylindrical grinding

Surface grinding

Our advanced CNC profile grinding machines can grind any section with the highest possible precision.

Surface grinding

Milling

We can manufacture complete precision components quickly and professionally with our CNC milling machines

Milling

Measuring

All our products meet strict quality standards. Our 3D measuring centre is also available for your own quality controls.

Measuring

Quickly to the right machine for your project