Aan het woord
Website-DeRooy-blog-aan-het-woord-Isabel-headerafbeelding2

Bankwerker Isabel over flexibel werken

Isabel: “Ik heb mijzelf de technische wereld eigen gemaakt en combineer mijn baan als bankwerker met het runnen van mijn eigen trimsalon.”

Isabel gaat voor resultaat

Isabel: “Ik heb totaal geen achtergrond in de techniek. Wat ik wel van mijzelf weet, is dat ik een bezige bij ben. Het spreekt me aan om zichtbaar resultaat te behalen. Zo is de combinatie ontstaan van werken als bankwerker en het runnen van mijn eigen trimsalon. Ik werk 4 dagen als bankwerker en ik heb 2 dagen om honden te trimmen in mijn eigen trimsalon. De combinatie is erg fijn. Het geeft variatie in mijn werkweek én het einddoel heeft overeenkomsten: zichtbaar resultaat behalen.”

De drive brengt haar constant verder

“Theoretisch leren spreekt mij niet aan, maar in de praktijk leren juist wel. Zo is de interesse in de techniek ook bij De Rooy ontstaan. De functie van bankwerker heb ik mijzelf echt eigen moeten maken, maar dat vind ik juist interessant. Ik heb de drive om me ergens in te verdiepen en dat brengt mij constant verder in mijn carrière.

Ik ben dan ook trots op mijzelf dat ik mij deze wereld echt eigen heb gemaakt. Binnen De Rooy heerst er een fijne werksfeer. Als ik iets niet weet, zijn collega’s behulpzaam en nemen zij ook de tijd om alles uit te leggen. Het familiaire gevoel dat je elkaar helpt, voel je ook echt onder collega’s.”

Bankwerken lijkt eenvoudig, maar vereist uiterste precisie

“Bankwerken houdt in dat wanneer de producten van de machine afkomen, wij deze de laatste ‘finishing touch’ geven voordat ze naar de klant gaan. Dat betekent dat we de producten schoonmaken, afbramen en nameten. Het klinkt simpel, maar het komt zeer precies. Wanneer wij klaar zijn met bankwerken, gaat het product naar de klant of wordt het nagemeten in de meetkamer. Wij pakken het product netjes in; vaak is ons werk het eerste dat de klant ziet. Bankwerken is zeker afwisselend werk. De orders variëren van groot tot klein.”

Een flexibel werkrooster

“Mijn werkrooster is speciaal voor mij opgezet en dat maakt het uiteraard al flexibel. Het verbaast me hoe goed er met mij wordt meegedacht. Ik houd altijd rekening met mijn werkrooster, maar heb ik toch een afspraak voor mijn trimsalon dan denken ze hierin met mij mee.

Als het gaat om persoonlijke ontwikkeling wordt er ook zeker met je meegedacht. Binnen mijn functie vind ik het fijn om zelfstandig te zijn. Zo heb ik onlangs mijn heftruckcertificaat behaald en ben ik nu bezig met mijzelf te verdiepen in tekening lezen. Het is allemaal belangrijk om zelfstandig te kunnen opereren. Specifieke gereedschapskennis opdoen staat ook nog op mijn wensenlijst.”

Horizon verbreden

“Ik raad iedereen aan om zichzelf te blijven ontwikkelen, ook om je horizon te verbreden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben jij klaar voor jouw carrièreswitch? Bij De Rooy zijn zij-instromers meer dan welkom! Klik hier om naar de vacatures te gaan. Of wil je onze HR-collega Lieke spreken over de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op via: +31 (0)40 – 281 34 59.

Website-DeRooy-blog-aan-het-woord-Isabel-afbeelding