Tech nieuws
Website-DeRooy-nieuws-slimste-idee-techniek

Techniekcoalitie Brabant: “Wat een enthousiasme én innovatiekracht!”

Het ‘Slimste Idee’ van Teun van Zeelst (Supply Chain Engineer) heeft ervoor gezorgd dat belangrijke informatie over (kwaliteits)meldingen op een snelle en simpele manier via een app wordt geregistreerd.

Lancering van de app

Deze app, bedacht en ontwikkeld door Teun, wordt nu actief gebruikt in de praktijk. Waar voorheen waardevolle inzichten bleven hangen in de productie, is dat met de app verleden tijd. Hiermee is er een snelle manier gevonden om direct informatie en foto’s door te geven aan het management.

Gevolg: Iedereen voelt zich meer gehoord en het management heeft complete informatie om te sturen. Zo kunnen we samen snel mogelijkheden voor verbeteringen zien en doorvoeren.

Verdere ontwikkeling van de app

Met de gewonnen prijs zullen we de app verder ontwikkelen en extra functionaliteiten toevoegen. De app werd gelanceerd met de functionaliteit om kwaliteitsmeldingen te kunnen doen. Nu wordt de app verder doorontwikkeld om ook andere informatie van de productie richting het management te krijgen. Het doorgeven van machinestoringen en het melden van onveilige situaties is iets waarover we ook nadenken. Bekijk de video om het uitreikingsmoment te bekijken.