De Rooy is al 80 jaar dé slijpexpert, freesspecialist en toeleverancier voor de metaalindustrie. We zijn gespecialiseerd in nauwkeurige metaalbewerking en hanteren snelle en flexibele levertijden. De Rooy beschikt over een innovatief machinepark met de nieuwste CNC-machines. In ons 3D-meetcentrum inspecteren we onze producten volgens de strengste kwaliteitseisen.

De Rooy Slijpcentrum/Precision BV bedrijfsfilm

Veel capaciteit en korte levertijden

Dankzij ons grote en uitgebreide team van specialisten, kunnen we snel veel capaciteit voor uw project vrijmaken. En daarmee korte levertijden garanderen. We werken voor bedrijven als ASML, Siemens, Philips en Fuji en zijn actief in diverse branches, waaronder de off shore, semiconductor en voedselindustrie.

De Rooy Slijpcentrum

In ons high tech slijpcentrum houden onze specialisten zich bezig met het CNC-vlakslijpen, profielslijpen, rondslijpen en centerloos slijpen van uw producten.

De Rooy Precision

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in CNC-frezen en het vervaardigen van complete precisiewerkstukken. Ook bij groot freeswerk kunnen we u de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid garanderen.

Dirk & Adam De Rooy

We zijn een groeiend familiebedrijf in Nuenen, met zo’n 80 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in 1939 en wordt inmiddels geleid door Dirk en Adam de Rooy. Zij vormen als 3de generatie de huidige directie.

                             

Rondslijpen

Met onze CNC-slijpmachines kunnen we uw producten zeer nauwkeurig inwendig en uitwendig rondslijpen.

Rondslijpen

Vlakslijpen

Onze geavanceerde CNC-profielslijpmachines realiseren alle mogelijke profielen met de hoogste nauwkeurigheid.

Vlakslijpen

Frezen

Op onze CNC-freesbanken vervaardigen we snel & vakkundig complete precisiewerkstukken voor u.

Frezen

Meten

Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Ons 3D-meetcentrum is ook beschikbaar voor uw eigen kwaliteitscontroles.

Meten

Snel naar de juiste machine voor uw project