Werkt u met papiersnijmessen, granuleermessen, fineermessen of schaarmessen? Dan kampt u regelmatig met slijtage door het productieproces. De Rooy Slijpcentrum maakt al ruim 80 jaar van ieder bot mes weer een waardevol stuk gereedschap. Ongeacht de soort of maat.

Messen slijpservice

Uw productieproces is afhankelijk van goed en werkend gereedschap. Een bot mes kan dat behoorlijk in de weg staan. Met ons uitgebreide en op het bewerken van messen toegespitste machinepark is het mogelijk om messen voor elke industrie te slijpen. Snel, betrouwbaar en nauwkeurig. Zo blijft uw productieproces optimaal draaien.

Levering nieuwe messen

Op een gegeven moment bereikt uw mes het einde van zijn levensduur. Ook dan helpt De Rooy om uw productieproces gaande te houden. Wij voorzien u namelijk graag van een nieuw mes, in iedere gewenste kwaliteit en volgens uw exacte specificaties. Daarnaast kunnen we ook diverse toebehoren leveren, zoals snijlatten voor de grafische industrie.

Haal- en brengservice

Wij beschikken over een eigen transportdienst, waarmee we botte messen ophalen en geslepen in nieuwstaat retourneren. Dit doen we voor vaste klanten, waarbij we wekelijks langskomen. Bij spoed kunt u ons bellen. Wij zorgen dan dat uw mes zo snel mogelijk opgehaald en geslepen teruggebracht wordt.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Vragen? Neem contact op met Vincent Verlijsdonk via +31 40 281 34 59 of mail naar sales@rooy.nl

Rondslijpen

Met onze CNC-slijpmachines kunnen we uw producten zeer nauwkeurig inwendig en uitwendig rondslijpen.

Rondslijpen

Vlakslijpen

Onze geavanceerde CNC-profielslijpmachines realiseren alle mogelijke profielen met de hoogste nauwkeurigheid.

Vlakslijpen

Frezen

Op onze CNC-freesbanken vervaardigen we snel & vakkundig complete precisiewerkstukken voor u.

Frezen

Meten

Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Ons 3D-meetcentrum is ook beschikbaar voor uw eigen kwaliteitscontroles.

Meten

Snel naar de juiste machine voor uw project